30god-pz

Total Beach_Access

Izbor jezika
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Pretraga sajta

Projekat "Selektivno sakupljanje ambalažnog otpada i edukacija" i ovog ljeta u opštinama Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budva i Bar realizuje Fondacija ReCAN iz Beograda sa lokalnim partnerima.

logopresa

Prese za limenke su smještene u uvali Utjeha (Luxus aprtmani), na šetalištu u Budvi kod Pošte, kod restorana “Trpeza” na Jazu, kod restorana “Plaža” na Plavim horizontima, na plaži Dobreč na Luštici i na ulazu u restoran na koji pripada “Palmon bay” hotelu u Igalu.

Takodje, na plažama sa Plavom zastavicom u uvali Utjeha, na Jazu i Plavim horizontima svakog vikenda do kraja avgusta aktivisti će promovisati kampanju i obavljati edukaciju posjetilaca u periodu od 12-16h. Pripremljeni su i promotivni materijali za sve one koji se budu uključili i donosili limenke.

Tokom jula i avgusta biće organizovane i dvosatne promocije reciklaže limenki na slijedećim lokacijama: plažni barovi Tramontana, Grota, Sv Matija, gradska plaža Risan, gradska plaža Kotor i gradska plaža Tivat.

Promocije, edukacije i reciklaže limenki odvijaće se i na manifestacijama u Kotoru (Kotor Art, ljetnji karneval i Bokeljska noć).