30god-pz

Total Beach_Access

Izbor jezika
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Pretraga sajta

BF in Top Montenegro

Na osmoj i devetoj strani novog magazina „Top Montenegro“ predstavljen je program Plava zastavica u Crnoj Gori, osnovne karakteristike kampanje i kao i svih 19 plaža koje ove godine imaju ovo prestižno ekološko-turističko obilježje.

Top Montenegro“ je istovremeno i turistički vodič i informator za turiste i poslovne ljude koji borave u Crnoj Gori, ali i za domaće stanovništvo – sve one koji imaju bilo kakav interes za informacijom ili interesantnim člankom vezanim za Crnu Goru. U prvom broju fokus je na ljeto 2012. i Top 10 destinacija u Crnoj Gori, posebno Tivat kao najpopularniju domaću destinaciju u poslednje dvije godine, bilo da je u pitanju odmor, biznis ili perspektiva razvoja lokalne zajednice.

Svaka lokacija koja je preporučena od časopisa ima svoje GPS koordinate da olakša njeno pronalaženje.

Prvi broj štampanog izdanja Top Montenegro je besplatan, urađen je na 3 jezika (našem, engleskom i ruskom), ima 120 stranica i distribuiraće se preko lokalnih turist biroa, luka, aerodroma, po hotelima, preko turističkih i agencija za nekretnine, preko izdavaoca privatnog smještaja i restorana i svih drugih koji se budu u njemu reklamirali.

Posjetite sajt www.topmontenegro.com kako biste pregledati cijeli magazin „Top Montenegro“.