30god-pz

Total Beach_Access

Izbor jezika
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Pretraga sajta

wba Safari - Velika Plaza Ulcinj

Svečano proglašenje najboljih pojedinaca i kolektiva i dodjela godišnjih nagrada za doprinos kvalitetu, afirmaciji i promociji turističke ponude Crne Gore „Wild Beauty Award 2011.“ obavljeno je 27. decembra 2011. godine u Dvorcu Kralja Nikole u Baru, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Filipa Vujanovića, a u organizaciji NTO.

Najbolja plaža u Crnoj Gori u 2011. godini je, po ocjenama članova Savjeta za nagradu, „Safari“ na Velikoj plaži u Ulcinju.

Dodjelu ovog prestižnog nacionalnog priznanja ustanovio je Savjet za turizam Vlade Crne Gore 2005. godine u cilju podsticanja i afirmacije sektora turizma, unapređenja kvaliteta, promocije i konkurencije, slijedeći strateško opredjeljenje za stvaranje održivog i prepoznatljivog turističkog proizvoda Crne Gore, čija je osnovna premisa kvalitet na svim nivoima turističke ponude.

Podsjećamo, NVO “EKOM” je za kampanju „Plava zastavica” 2005. i 2007. godine dobila ovu nagradu za podizanje kvaliteta turističke ponude, a sve nagradjene plaže u prethodnim godinama imale su ovo prestižno eko-obilježje (2006. Miami, Velika ulcinjska plaža; 2007. Kalardovo, Tivat; 2008. Dobreč, Luštica; 2009. MCM, Velika ulcinjska plaža; 2010. Plavi horizonti, Radovići ).