30god-pz

Total Beach_Access

Izbor jezika
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Pretraga sajta

Na plaži „Stevuzo“ u uvali Dobreč na Luštici, 08. juna 2009., na Svjetski dan okeana i mora, svečano je počela ovogodišnja kampanja Plava zastavica u Crnoj Gori.
Prvu plavu zastavicu u Crnoj Gori u ovoj godini, podigao je Zoran Mustur, trener kluba „Jadran“ iz Herceg Novog, državnog prvaka u vaterpolu.


56
Na prigodnoj ceremoniji na brodu „Vodena kočija“ uručene su plave zastavice za 19 kupališta i sertifikati za pilot fazu za 7 plaža na Crnogorskom primorju.
Posebna priznanja za 5 uzastopnih godina sa Plavom zastavicom dobila su kupališta „Dobreč“ i „Tropicana“. Za doprinos kampanji proteklih godina, dodjeljena je zahvalnica Rajku L. Baroviću, direktoru Morskog dobra.

Opširnije...

 

NVO ECOM, kao nacionalni operater programa Plava zastavica u Crnoj Gori, poziva korisnike kupališta da se prijave za pilot fazu kampanje, koja se odvija u našoj zemlji od 2004. godine.

Svi potencijalni kandidati treba da popunjene formulare (prijava i upitnik) dostave poštom u JP Morsko Dobro (Popa Jola Zeca bb, 85 310 Budva) ili na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , najkasnije do 04.maja 2009. godine, kako bi njihovu prijavu nacionalna komisija uzela u razmatranje.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 069 / 05 05 44