30god-pz

Total Beach_Access

Izbor jezika
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Pretraga sajta

Na plaži Kalardovo kraj Tivta, 05. juna 2008., na Svjetski dan zaštite životne sredine, svečano je počela kampanja Plava zastavica u Crnoj Gori.

Na prigodnoj ceremoniji uručene su plave zastavice za 18 kupališta i sertifikati za pilot fazu za 8 plaža na Crnogorskom primorju. Za doprinos kampanji, dodjeljene su zahvalnice Crvenom krstu Crne Gore i i Radio Tivtu.

Prvu plavu zastavicu u Crnoj Gori u 2008. godini, podigao je Saša Radović, direktor Nacionalne turističke organizacije.

Medjunarodni žiri u Kopenhagenu je krajem aprila mjeseca 2008. potvrdio predlog Nacionalne komisije i na osnovu podnijetih prijava dodjelio 18 plavih zastavica Crnoj Gori.


Od 05. juna one će se vijoriti na slijedećim kupalištima: Club Hotel „Rivijera“, Njivice, „Yachting Club“, Herceg Novi; „Porto Žanjic“ i „Cuba Libre“, Žanjice; „Stevuzo“, uvala Dobreč (opština Herceg Novi), „Kalardovo“ i „Plavi Horizonti“ (opština Tivat), „Blue Beach“, „S and I beach life“ i „Escallera“, Jaz; „Mogren I“, Budva; „Sveti Toma“ i „Queen of Montenegro“, Bečići; (opština Budva); i „Miami“, „Tony Grill“, „Safari“, „Tropicana“ i „Copacabana“ na Velikoj plaži (opština Ulcinj).

123

Opširnije...